Trinát Zománcfesték

Trinát Zománcfesték az ellenálló bevonat

Számos festék típus létezik, és mindegyiknek megvan a saját tulajdonsága, felhasználási területe és módja. Az oldódásuk szerint két típust különböztetünk meg, a vizes bázisú és az oldószeres változatokat. A zománcfesték is kapható mind a két verzióban. A vizes bázisú vékonyabb réteget képez, de akár két rétegben is felvihető.

A Trinát Zománcfesték alkalmazható fémre és fára, felkenve vastag bevonatot képez, azonban önmagában nem alkalmazható, használat előtt mindenképp szükséges az adott felület megfelelő előkészítése. A szép, tartós eredmény érdekében a Trinát Zománcfesték alkalmazása során is fontos a felületkezelés, legyen az fa vagy fém.

A festékek igény szerint választhatók, kapható magas vagy selyem fényű, illetve matt hatású változatban is. Kiváló tulajdonságuk, hogy taszítják a nedvességet, így megóvják a festett felület eredeti állapotát, a sűrűbb összetételüknek köszönhetően kiváló fedést biztosítanak. A Trinát Zománcfesték több színben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő árnyalatot.