Hera ceramic

Hera ceramic beltéri falfesték

Ön is arra vágyik, hogy a falra fröccsent szennyeződéseket egyszerűen el tudja távolítani? Ez esetben sem kell feltétlenül a csempe mellett döntenie. Valamilyen folt- és dörzsálló festék mellett is leteheti a voksát. A Hera ceramic pont megfelel ezeknek a feltételeknek. Rendkívül sokoldalú és minden lakásban megállja a helyét.

Hipoallergén, vagyis azok is használhatják, akik egyébként allergiásak a festékekre. A hidrofób anyagoknak köszönhetően, amik megtalálhatóak a festékben, egy vízlepergető réteget képez a falon. Így semmilyen szennyeződés nem fog megtapadni a felszínén. Természetesen két rétegben érdemes felvinni a maximális védelem érdekében.

A Hera ceramic innovatív és modern választás. Ezen kívül elmondható róla, hogy páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis nem tud bepenészesedni sem. A remek ismérvek mellett, természetesen a csodálatos színárnyalatok is helyet kell kapjanak a pozitív ismertetőjegyek sorában. A Hera ceramic minden, amit egy fiatal kisgyermekes pár el tud képzelni az új otthonában.