motoros combtáska

A motoros combtáska praktikus darab

Minden sportnak és hobbinak megvannak a sajátosságai, amelyek nélkül nem lenne ugyanaz. A motoros combtáska pontosan ilyennek minősül, hiszen a motorozás egyik nagyon fontos kiegészítőjeként ismert darab. Többféle típusban kapható, azonban ügyelni kell itt is a részletekre.

Mindenképpen legyen praktikus és kényelmes, ezen felül pedig a strapabírósága is kitűnő skálánk kell mozogjon. A motoros combtáska sok szempontból kisegíthet bárkit a bajban, mivel sok-sok kisebb dolgot lehet könnyedén elrejteni benne. Példának okáért, mobiltelefon, zsebkendő, bicska. A motoros combtáska bármikor könnyedén megrendelhető, vagyis nem nagy ördöngösség beszerezni. Oxford anyagból készült, jó tapintása van, de mégis erős szövet.

A külső oldalán található zseb vízálló anyagból készült, így nem kell megijedni egy hirtelen jött zápor miatt. A megfelelően állítható pánt a deréknál és combnál is összekapcsolható, ezért nem fog leesni utazás közben. Minden motoros szetthez felvehető, mert kompakt és kompatibilis darab.