törley pezsgő

Törley pezsgő – a budai dombok elixírje

Ha az italok kapcsán gondolunk valamilyen hungarikumra, akkor a legtöbbünk a pálinka jut az eszébe. Ez helytálló, de érdemes tudni, hogy a Törley pezsgő is az, tehát az országunk egyik különlegessége és büszkesége.

A minősége nem vitatott, hiszen aki kóstolta, az tudja, hogy az összetéveszthetetlen aromája és a tisztasága valóban üdítően hat az emberre. Ez a pezsgő történelmi italnak is nevezhető, hiszen nagy utat járt be, ráadásul igen sok hullámvölgyet túlélt. Jó, hogy mégsem veszett el a történelem viharában és a Törley pezsgő csillaga ma talán fényesebben ragyog, mint bármikor az idők folyamán.

Szilveszter, születésnap, esküvő vagy kellemes vacsora? Egyik eseményről sem hiányozhat! Kifogástalan minősége ellenére sem megfizethetetlen, pedig lehetne drága is.

Ha pedig azt kérdezzük, hogy mi a Törley pezsgő titka, akkor a válaszunk rendkívül prózai: a bortermeléshez kiváló dombok, a borászati termékekhez remek szőlőfajták és gondos előállítási folyamatok, amikre felettébb odafigyelnek a gyártók.