Mit jelent a woma?

woma

Woma

Hogyan működik a szakszerű duguláselhárítás? Talán mi is feltettük magunknak ezt a kérdést, de egyszer sem jutott eszünkbe a woma szó. Csatornatisztításnál különböző képek lebegnek előttünk, azonban a képzelet gyakran eltér a valóságtól. Lehet az építkezés során vesszük észre, hogy bizony sóder került a rendszerbe. Esetleg egy nagyobb vihar után pont a mi házunk közelében gyülemlett fel az összes szemét.

Bárhogy is legyen, néhány szennyeződés makacsnak bizonyul és csak a legmodernebb technológiai megoldásokkal tudjuk megoldani. Amennyiben azt is figyelembe vesszük, hogy még véletlenül se legyen negatív hatással a környezetre, akkor egy biztos lehetőségünk maradt.

A woma mindig nagynyomású vizet használ, ami nem jelent veszélyt a természetre. Ugyanakkor a víz erejét sem kell félvállról venni, mivel még a legnehezebb törmelékeket is könnyedén kimozdítja a helyéről. Ezzel a módszerre ugyanúgy tisztítható a csatorna, mint az esővíz elvezető, de más vezetékeket is bátran átmoshatunk a woma segítségével.