Mi mindenben tud segíteni egy pályázatíró cég?

pályázatíró cég

Pályázatíró cég

Egy vállalkozásnak több alternatív lehetőség is kínálkozik a finanszírozás konstrukció kiválasztása során egy beruházási döntés meghozatalához. Ez lehet saját forrás, hitel, tőke vagy pályázat. Éppen ez utóbbi kínálja a kis- és középvállalkozásoknak a legelőnyösebb feltételeket. Már csak azért is érdemes egy vállalkozásnak pályázatíró céghez fordulnia, hogy felmérhesse, hogy egyáltalán milyen lehetőségek kerülhetnek szóba.

Érdemes a forrascentrum.hu weboldalon megismerhető vállalkozáshoz fordulni, mert a szakemberek eddig közel 900 nyertes pályázattal 13 milliárd forintos támogatást nyertek el az ügyfeleiknek, sikerdíjas konstrukcióban. A pályázati forrás első látásra talán ingyen pénznek tűnik, de minden esetben vannak olyan kötelezettségek és előírások, amelyek költséget jelentenek az adott vállalkozásnak. Például az uniós támogatások esetében az a gond, hogy nem mindig akkor van kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége volna rá, így általában kénytelen a pályázati kiíráshoz hangolni a projektjét.

Az utófinanszírozás megdrágítja az elérhető támogatást, de csökkenthető a költség egy gondos tervezés által. Ezért is ajánlott egy pályázatíró céghez fordulni. A nehézségektől eltekintve mégis elmondható, hogy egy igazán olcsó finanszírozási forma a pályázati pénz, amit ajánlott igénybe venni, ha lehetőség van rá. Számos uniós pályázatot írnak majd ki az irányító hatóságok az EU által Magyarország rendelkezésére bocsájtott forrásokból.

A Forrás Centrum Kft. a pályázatfigyelési szolgáltatást ingyenesen kínálja az ügyfeleinek, tehát a vállalkozók díjmentesen kapják meg az aktuális kiírásokról szóló információkat. Azért is célszerű pályázatíró céghez menni, mert a pályázatírás igen komplex feladat, szerteágazó ismereteket és nagy precizitást követel. Mindez kulcsfontosságú nagyon sok kis- és középvállalkozás, alapítvány, nagyvállalat, közhasznú vagy civil szervezet számára. A támogatásokért rengetegen versengenek, tehát ezeket el kell nyerni és ebben segíthet Önnek az említett cég.