Mire szolgál a csempe élvédő?

csempe élvédő

Csempe élvédő

A szakemberek ezt a elemet előszeretettel használják, hiszen megkönnyíti a munkavégzést. A csempe élvédő napjainkban műanyag vagy fém felhasználásával készül. Amellett, hogy hasznos, még esztétikailag is megállja a helyét. Ahol a burkolóanyagok találkoznak, vagyis valamilyen szöget zárnak be, ott szükséges az elhelyezése. Biztonsági funkciót is ellát, hiszen a nem megfelelően elzárt élek balesetveszélyesek.

A csempe élvédő, típustól függően, sokféle árnyalatban megtalálható a szaküzletekben. Ha szeretnéd a fürdőszobát felújíttatni, akkor fontos, hogy az elemek kiválasztásánál legyen meg az összhang. Ebben az esetben a csempe élvédő színére mindenképp fordíts figyelmet! A méretre és a formára is fókuszálj a vásárláskor!

Ezeket a tanácsokat megfogadva nem fognak kellemetlenségek adódni. A dekorációs elemek mellett egyre többen teszik le a voksukat, hiszen feldobják a helyiségek kinézetét. A csempe bordűr sokféle színben, méretben és mintázatban kerül forgalomba, így biztosan megtalálod az ízlésedre valót. A felhozatalban olyan variációkat fedezhetsz fel, amelyek függőleges és vízszintes pozícióban rögzíthetőek.

Álló helyzetben oszlopként vagy válaszfalként funkcionálnak. A vízszintes díszcsíkok által a különböző színű csempék összhangba hozhatóak. A csempe bordűr matt és fényes kivitelben egyaránt mutatós. Mielőtt vásárlásra adod a fejed, alaposan gondolj át mindent! A részletes tervezésre nagy hangsúlyt kell fektetned, ha nem szeretnéd 1-2 éven belül megunni a helyiséget. A csempe bordűr nemcsak a fürdőszobában, hanem konyhában és előszobában is mutatós.