promóciós ajándék

Promóciós ajándék, ami nem landol a kukában

Nem véletlen, hogy a reklám szuvenírek jelentős népszerűségnek örvendenek. Ezek nagyon hatékony marketinges eszközök, de ahhoz, hogy ezt a hatékonyságot elérje, tudnia kell, mely termékekbe érdemes befektetni. Ahhoz, hogy egy promóciós ajándék betölthesse a feladatát, vagyis rendszeresen emlékeztesse a felhasználókat a márkájára, több funkciót kell betöltenie. Ha nem, akkor a vállalat pénzügyi veszteséget szenved el, mivel a potenciális vásárló valószínűleg kidobja a promóciós ajándékot a kukába.

Hogyan lehet ez ellen védekezni? Fektessen be praktikus promóciós ajándékba! Az eszköznek mindenekelőtt a jó kivitelezésével kell kitűnnie. Néha a cégek olyan termékeket adnak ki, amelyek első pillantásra úgy néznek ki, mintha pillanatok alatt szétesnének. Ez komoly hiba, ezért olyan cég szolgáltatásait vegye igénybe, ami praktikus és strapabíró termékeket kínál! Csak az ilyenek érik el a kívánt hatást, ellenkező esetben az ügyfél valószínűleg gyorsan elfelejti az Öntől kapott ajándékot, hiszen nem fogja napi szinten használni.

Senki sem tart feleslegesnek egy reklámtollat

Ez a termék a promóciós ágazat klasszikusa. A reklámtoll önmagában, még céges logó nélkül is nélkülözhetetlen kelléke minden irodának vagy üzletnek. Annak ellenére, hogy a világ gyors ütemben digitalizálódik, még mindig nagyon kényelmes és egyszerű a dolgokat egy darab papírra írni. A reklámtoll tökéletes erre a célra és nagyszerű promóciós eszköz is. Ráadásul nem egy tolakodó ajándék. Nincs szükség bonyolult terjesztési stratégiára és annak elemzésére, hogy ki találja vagy nem találja hasznosnak a tollat.

Ha a cégének olyan termékre van szüksége, amit nagymennyiségben lehet terjeszteni, ezáltal erősíteni a márka ismertséget, akkor ez az egyik ideális eszköz. Természetesen ahhoz, hogy egy népszerűsített márka pozitív érzelmekkel társuljon, a toll minőségének legalább az alapvető követelményeknek meg kell felelnie. Legyen tartós, jól kiegyensúlyozott és kényelmes legyen a kézben tartani. A reklámtoll meg kell feleljen ezeknek a követelményeknek!