Miben segít a VMware Player portable?

VMware Player

VMware Player

A számítógépeken általában több partíció hozható létre, amelyekre akár eltérő operációs rendszerek is telepíthetőek, így a számítógépek elindításakor mindig kiválasztható a kívánt típus. A VMware Player portable speciális program, aminek a segítségével egy partícióra több operációs rendszer is feltelepíthető. A program segítségével külön kezelhető a két operációs rendszer, a felhasználók pár kattintás segítségével választhatják ki a szükséges rendszert.

A VMware Player portable segítségével egyszerre két operációs rendszer is futtatható, így nem lesz szükség a számítógép gyakori újraindítására.

A program használatához egy részletes tájékoztatót találhatnak az érdeklődők a honlapon, amiben látható, hogy miként indítható el a program, hogyan alkalmazható két operációs rendszer egy időben. A VMware Player portable program letöltése elérhető a felületen. A program különböző csomagokban található meg, amelyeket a honlapon tekinthetnek meg az érdeklődők. A gyártó oldalán elérhető csomagok eltérő funkciókkal szolgálnak. A program használata előnyt kínálhat az informatikusok és a magánszemélyek számára is.