Egyre többen fűtenek télen klímával

klimaszakaruhaz.hu

klimaszakaruhaz.hu

Újra közeledik a tél és bár most még viszonylag nappal meleg van, hamarosan ez megváltozik, vagyis sem a nappal, sem pedig az éjszaka nem lesz elviselhető fűtés nélkül. A megfelelő klímával sokkal könnyebben átvészelhető a hideg tél (forrás: klimaszakaruhaz.hu). Klímával fűteni? Rengetegen úgy gondolják, hogy nem éri meg, mert nagyon magasra viszi a villanyszámlát. Nyilván, ha nem a megfelelő berendezés került kiválasztásra, akkor igen, hiszen még napjainkban is vannak olyan márkanevek, amelyiknek a termékeiben még régi, mondhatni túlhaladott technológiát építettek, ezért csak magas áramfogyasztás mellett képesek biztosítani a kívánt hőfokot egy helyiségben.

Viszont, ha alaposan utánajárunk és megnézzük, hogy mi mindent kínál napjainkban a klímák piaca, akkor rájövünk, hogy a fenti állítás is túlhaladott. Ugyanis a Cascade, az LG, kiváltképpen pedig a Panasonic olyan technológiákkal rendelkező klímákat gyárt, amelyek egyáltalán nem terhelik meg a villanyórát, mégis kiváló teljesítményt nyújtanak. Főleg a Panasonic az, aminek egyedülálló hőszivattyús technológiája van. Ráadásul az eddigi visszajelzések is mind arról árulkodnak, hogy megbízható márkáról van szó. Ugyanakkor köztudott, hogy ez a vállalt rendkívül szigorú minőségi ellenőrzéseknek veti alá a termékeit, aminek köszönhetően csak hosszú élettartamú klímákat engednek ki a kezük közül. Miért fontos az alacsony fogyasztás, az úttörő technológia mellett a tartós minőség is? Nem mindegy, hogy egy klímával csak hűtenek vagy fűtenek is.

Ha nyáron meghibásodik a klíma, az nem jelent akkora gondot, mintha télen a meghibásodott berendezés miatt ne lenne fűtés a lakásban. Azért vetik alá olyan szigorú minőségi ellenőrzéseknek ezeket a berendezéseket, mert így biztosak lesznek abban, hogy nem fogják feladni a szolgálatot könnyen, főleg nem akkor, ha rendszeresen elvégzik a szükséges karbantartási munkálatokat. Tehát, ha valaki rászánja az időt és valóban a fűtésre legalkalmasabb típust választja ki, nem sajnálva rá a pénzt, akkor nem kell attól tartania, hogy télen fűtés nélkül marad és minden megfagy a házban.

Print Friendly, PDF & Email