Klíma kategória bejegyzései

A Fisher klíma wifi módban számos előnnyel rendelkezik

Fisher klíma wifi

Fisher klíma wifi

A lakás hűtésére, de akár a fűtésére is igen korszerű megoldások alkalmazhatóak napjainkban. Az egyik ilyen innovatív és költséghatékony készülék a Fisher klíma wifi kiterjesztéssel. Az eklima.hu webáruházban található Summer FSAI-SU-95FE3 Oldalfali Inverteres Split Klíma 2,6 kW igen jó megoldást biztosít. A szállítás és a szerelés térítésmentes, 3 méter csőhosszig. Tovább a folytatáshoz

Fisher mobil klíma telepítés egész évben

Fisher mobil klíma

Fisher mobil klíma

Számos olyan társasház, illetve védett külsejű lakóház létezik, ahol semmilyen formában nem lehet megváltoztatni az ingatlan külső megjelenését. Ilyenkor rendkívül hasznos lehet a Fisher mobil klíma megvásárlása. A légkondicionáló nemcsak az épület külső felületén, hanem beltéren is szabadon felállítható. Nyáron hűtésre, télen pedig fűtésre is kiválóan alkalmas. Tovább a folytatáshoz

A wifis klíma napjainkban létszükséglet

Jól jön egy Wifis klíma

Jól jön egy Wifis klíma

Fontosabb elektronikus jellegű készülékek beszerzésekor érdemes minél alaposabban körbejárni a témát. A wifis klíma kiváló jellemzője ennek a helyzetnek, hiszen speciális paramétereinek köszönhetően, általában egy átlagember puszta logikázás alapján nem tudja eldönteni, hogy mi szükséges a kiválasztásához, beszereléséhez.

Nagyon fontos, hogy kérjünk pontos árajánlatot, mielőtt meghozzuk a végső döntést. Az árajánlatok egyébként hatalmas különbségeket szoktak mutatni, hiszen vannak, akik például a szerelés műveletét beleszámítják a költségekbe, míg számos cég a végén adja hozzá a fizetendő összeghez ezt a díjat.

Tovább a folytatáshoz

Egyre többen fűtenek télen klímával

klimaszakaruhaz.hu

klimaszakaruhaz.hu

Újra közeledik a tél és bár most még viszonylag nappal meleg van, hamarosan ez megváltozik, vagyis sem a nappal, sem pedig az éjszaka nem lesz elviselhető fűtés nélkül. A megfelelő klímával sokkal könnyebben átvészelhető a hideg tél (forrás: klimaszakaruhaz.hu). Klímával fűteni? Rengetegen úgy gondolják, hogy nem éri meg, mert nagyon magasra viszi a villanyszámlát. Nyilván, ha nem a megfelelő berendezés került kiválasztásra, akkor igen, hiszen még napjainkban is vannak olyan márkanevek, amelyiknek a termékeiben még régi, mondhatni túlhaladott technológiát építettek, ezért csak magas áramfogyasztás mellett képesek biztosítani a kívánt hőfokot egy helyiségben.

Viszont, ha alaposan utánajárunk és megnézzük, hogy mi mindent kínál napjainkban a klímák piaca, akkor rájövünk, hogy a fenti állítás is túlhaladott. Ugyanis a Cascade, az LG, kiváltképpen pedig a Panasonic olyan technológiákkal rendelkező klímákat gyárt, amelyek egyáltalán nem terhelik meg a villanyórát, mégis kiváló teljesítményt nyújtanak. Tovább a folytatáshoz

Klíma javítás Budapest külvárosaiban is

Klímák javítása gyorsan és szakszerűen

Klímák javítása gyorsan és szakszerűen

A légkondicionáló javítása minden esetben gond szokott lenni, függetlenül attól, hogy fizikailag hol helyezkedik el a lakás vagy a ház, amiről szó van. Szerencsére most már egyre több cég van, ezáltal a klíma javítás Budapest külső kerületeiben is egy elérhető szolgáltatás lett, nemcsak a belvárosban.

Fontos tudni, hogy mi a teendő pontosan ilyenkor, ha beáll a baj. Első lépésként bizonyosodjunk meg arról, hogy biztosan elromlott a készülék és nemcsak a mi feledékenységünk, figyelmetlenségünk miatt nem működik a gép, hanem valóban rossz.

Tovább a folytatáshoz

Itt van Magyarország klímaszerelő térképe

https://www.cascadeklima.hu/szakember-kereso/

https://www.cascadeklima.hu/szakember-kereso/

Megbízható és jó szakértelemmel rendelkező klímaszerelőt manapság nagyon nehéz találni. A megfelelő szakmai képzettséggel rendelkező szakértő igazi kincsnek számít. Ha kíváncsi arra, hogy melyik klímaszerelő van Önhöz legközelebb, akkor nézze meg ezt a térképet: https://www.cascadeklima.hu/szakember-kereso/! A weboldalra kattintva csak meg kell adni az irányítószámot vagy beírni, hogy milyen városban és melyik utcán lakik, majd a keresés gombra kattintani. Ezt követően, a kívánt adatoknak megfelelően, azonnal megkapja az Önhöz legközelebbi klímaszakértő elérhetőségeit, nevét, címét, telefonszámát és e-mail címet. Hogyan bizonyosodhat meg arról, hogy profi szakemberrel áll szemben?
Tovább a folytatáshoz

A split klímák töretlen népszerűsége

Kaisai klímák széles választéka

Kaisai klímák széles választéka

Végre eljutott arra a szintre a technológia, hogy a klimatizálást energiatakarékosan is meg lehet oldani. Ami pedig energiatakarékos az általában olcsó.

A split klíma világszerte a legelterjedtebb rendszernek számít, ami a háztartásokat illeti. A felépítése egyszerű és hatékony. Ideális megoldás a családi házakba és a panellakásokba is, de szintén hatékonynak számít a kisebb irodákban, üzlethelyiségekbe. Ennek köszönhetően, a split klíma igencsak kelendőnek számít.

Tovább a folytatáshoz

A multi split klímákkal meg lehet úszni egy második klíma vételét

A multi split klímával pénzt spórolhat

A multi split klímával pénzt spórolhat

A nyári meleg beköszöntésével minden lakásban, irodában, zárt helyiségben gondot jelent a nagyon magas hőmérséklet, így előbb-utóbb valamilyen megoldást kell találni. Ott azonban, ahol több szobáról, teremről van, alaposan át kell gondolni, hogy milyen klímát érdemes választani, a nagyobb hatékonyság érdekében. Egy multi split klímával egyszerre több helyiséget is meg lehet menteni a nyári melegtől. Ezek a típusú klímák ugyanis úgy működnek, hogy egy kültéri egységhez több beltéri egységet is lehet csatlakoztatni.

Ez több szempontból is nagy előnyt jelent. Először is a beltéri egységeket külön lehet szabályozni, így a különböző helyiségekben más-más hőmérsékletet lehet beállítani. Ez sok családban megoldhatja a problémákat, hiszen gyakran előfordul, hogy a családtagok más-más hőmérsékletet szeretnének a szobájukban. Nemcsak a hűtés szempontjából lehet különbség, hanem a beltéri egységek típusa között is. Tovább a folytatáshoz

Kit érdemes felkeresni klíma beszereléssel?

Klímaszerelés az alfasonic.hu-n keresztül

Klímaszerelés az alfasonic.hu-n keresztül

Általában mindenki ismeri Mekk Eleket, az ezermestert, a magyar televíziós bábfilm-sorozat főhősét, aki mindenbe belefogott, de nem igazán úgy fejezte be, ahogyan az ügyfél azt elvárta volna. Gyakran a valós életben is találkozhat az ember ilyenekkel, ezért, ha valamit profi módon szeretne felépíttetni, újítani vagy beüzemelni, akkor kerülje őket! Vannak olyan oldalak (mint például az alfasonic.hu), amelyeken keresztül könnyen segítséget kaphat, ha klíma beszerelésre van szüksége.

Kissé nehéz a helyzet, ha van ilyen ismerőse, rokona, akinek már beszélt a klímavásárlási szándékáról és anélkül, hogy kérte volna a segítségét, már jelentkezett is a beüzemelésére. Nos, valamilyen módon meg kell értetni vele, hogy egy klíma beszerelését nem lehet csak úgy bárkinek elvégezni. Hogy miért? Egyrészt nem árt, ha a „mester” némi jártassággal bír az ilyen berendezések felépítésének és működésének ismeretében, különben nem biztos, hogy a beszerelést követően el is fogja végezni azt a feladatot, amiért gyártották és amiért megvásárolta. Tovább a folytatáshoz