drágakő

Drágakő medál karácsonyra

A kristályok szépségéhez semmi nem fogható, ezért nem véletlen, hogy rengeteg típusú ékszer készül ezekből. A drágakő jobban megőrzi az értékét és szépségét például ezüst foglalatban, ahogyan elérhetőek az asvanybolt.hu webáruházban.

A kövek 925 ezrelékes tisztaságú ezüstfoglalatba vannak elhelyezve, a foglalat fehér arany (ródium) bevonattal van ellátva. Minden drágakő a legjobb minőségű alapanyagokból van csiszolva, domború vagy fazettázott csiszolással. A termékpalettán megtalálható az ametiszt, jáspis, rózsakvarc, szodalit, rodonit, holdkő, opál, topáz, turmalin medál egyaránt.

Ajándékba is ideális egy ilyen ékszer, ami gyönyörűen mutat ezüst vagy fehér arany láncon. Így, év vége felé, már mindenki kezdi beszerezni a karácsonyi meglepetéseket a szeretteinek, a hölgyeknek pedig egy szép medál mindig örömet okoz.

Érdemes idejében megrendelni a megajándékozott stílusának, ízlésének megfelelő drágakő felhasználásával előállított meglepetést, hogy ne az ünnep előtti napokban kelljen majd kapkodni.