webshop bérlés

Mennyibe kerül egy webshop bérlése?

Az online kereskedelem fellendülésének köszönhetően, egyre gyakoribb igény a webáruház bérlés, ugyanis ez a leginkább költséghatékony megoldás a kezdő cégeknek. Egy sor előnye van ennek a lehetőségnek, de talán a legtöbben a kedvező anyagiak miatt választják. A Viltor a webshop bérlés árakról is készített egy átlátható táblázatot. A vállalkozástól bérelhető webshop csomagok díja csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el. Minél hosszabb a bérlési időszak, annál alacsonyabb a minden hónapban fizetendő ár.

Egyetlen kereskedőnek sem kell félnie attól, hogy az olcsón bérelhető online áruház nem tartalmazza az összes webáruház funkciót, mert ez nem így van. Gondolunk itt a bankkártyás fizetésre, marketingeszközökre, szállító vagy számlázó integrációra. Tulajdonképpen a Viltornál nincsenek eltérő tudású csomagok. Az árak bruttóban vannak megállapítva, nincsenek rejtett költségek, további díjak vagy bonyolult csomag-összeállítások.

Egy különleges szolgáltatással is kedveskednek a leendő bérlőiknek a Viltor cég munkatársai, mégpedig azzal, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig díjtalanul és kötelezettségek nélkül próbaidőszakot biztosítanak. Ha a 20 nap nem lenne elég, csak jeleznie kell az ügyfélnek és a szakértők meghosszabbítják. Minden feltöltött adat és beállítás, ami a próbaidőszak alatt tesztelve lett a webshopban, megmarad az éles webáruházban is. A bérelhető webáruház csomagok mindegyike telefonbarát, ami rendkívül jó dolog, mert napjainkban a legtöbb ember mobiltelefonon keresztül adja le a megrendelését a termékekre.

Már néhány ezer forintért havonta kölcsönözhető webáruház a Viltor cégtől. Továbbá, az adminisztrációs felületen van mód a termékek adott struktúrában történő beimportálására és a kézi termék felvételre egyaránt. Minden információt megtalálunk a viltor.hu weboldalon a webáruház bérlés lehetőségéről, ráadásul itt nagyon gyorsan létrehozhatjuk az online boltunkat. A cégalapítás bonyolult feladat, de a webshop bérlés nem az.