Tanuljon meg horgászni a spiccbottal!

Spiccbot

Spiccbot

Szeret kijárni a vízpartra halat fogni? Akkor azt ajánljuk, hogy minél többféle technikát tanuljon meg, mert így nagyobb esélye lesz arra, hogy sikert érjen el! Mindenképpen tanulja meg a spiccbot használatát, hiszen élvezni fogja ennek a terméknek a könnyedségét.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a vékony bot erőtlen lenne, hiszen a látszat ellenére, a termék segítségével partra lehet húzni a nagyobb halakat is. Mivel a pgr-fishing.hu oldalon kapható spiccbot jó súlyelosztással rendelkezik, ezért nem lesz nehéz vele a horgászat.

Azt tanácsoljuk, hogy lehetőleg próbáljon meg olyan terméket választani, amivel könnyűvé válik a bedobás és ehhez válassza ki a megfelelő szerelékeket is! A könnyű spiccbottal egyébként nem bonyolult a hirtelen bevágás,

ezért Önnek ezzel a felszereléssel nagyobb esélye van a sikerre, hiszen jobb eséllyel foghatja meg a horogra akadt halat. Léteznek egyébként olyan típusok is a spiccbot terén, amelyeknek a nyelük érdessé van téve annak érdekében, hogy kevésbé csússzon a felszerelés.