Széles körben alkalmazható a napelemes közvilágítás

Környezetbarát technológia

Környezetbarát technológia

Manapság már nemcsak a magánotthonok kiváltsága a napelemes technológia. Az AM TECHNIC KFT. kifejezetten a közhasznú felhasználású területen is megbízható megoldásokat nyújt.

Az általuk fejlesztett napelemes közvilágítás környezetbarát, könnyen telepíthető és költséghatékony. A napelemek és a LED lámpafej kiválasztásánál a legújabb csúcstechnológiákat veszik figyelembe. Céljuk, hogy a lehető legmagasabb hatásfokkal üzemeljenek a berendezések, mindemellett ne legyenek ártalmasak sem az emberekre, sem az állatokra.

A lámpaoszlop, a töltésvezérlő és az akkumulátor esetében a hosszú élettartam a fő szempont. A szolár akkumulátor, a kialakításának köszönhetően nem igényel karbantartást, elhelyezése a földben betonalapzatba történik, ami megvédi a belvíztől, sőt, akár a robbanásoktól is.

Emellett saját energiáról működik, nincs szükség külön áramforrásra, de infrastruktúrára sem, ezért félreeső helyeken vagy egyedi igények esetén is alkalmazható. Sőt, napelemes közvilágítás telepítéséhez az építési hatósági engedélye sem kell.