Sokakat érdekel az egyedi műanyag pohár

Pohár nyomtatás

Pohár nyomtatás

Az A.A.Miller számtalan hazai cég és magánszemély megbízható partnere. Azon kívül, hogy itt a szitanyomás árak valóban reálisak, arról sem szabad megfeledkezni, hogy a magas színvonal minden egyes munkánál biztosított. Erre garancia a két évtizedes tapasztalat, illetve a tény, hogy a szakemberek csakis a legújabb technológiát alkalmazzák. Ennek is köszönhető a gyorsaság, pontosság. Mindez úgy garantált, hogy a szitanyomás árak alacsonyak.

Jogosan merülhet fel az új kliensekben a kérdés, hogy mit lehet előállítani szitanyomás segítségével? Azt egyből le is szögezik a profik, hogy a szitanyomás a póló, munkaruha, porcelán, üveg és egyéb tárgyakra történő emblémázás technológiája. Megoldható egy vagy akár többszínű képek, logók, feliratok nyomtatása a legkülönfélébb anyagokra. A technológiának hála, a munkatársaknak soha sem fog gondot okozni a pólók, bögrék, poharak és akármilyen kerámia vagy porcelán tárgyak emblémázása.

Legyen szó akármilyen eszközről, a szitanyomás árak nem magasak. Ezzel az eljárással rengeteg egyéb minden emblémázható, akárcsak a munkaruha, megannyi fém felület, papírdoboz, fa felület, műanyag tárgy és munkavédelmi sisak is. A szitanyomás árak akkor is kedvezőek, ha a kliens expressz nyomtatást kér, ami 72 órán belül kész van. Az említett tárgyak között jól észrevehető az egyedi műanyag pohár. Nem véletlen, hogy ez lett kiragadva, hiszen a trikó mellett, ez az egyik legnépszerűbb reklámtárgy.

Az egyedi műanyag pohár nyomtatást a profi csapat gyorsan, könnyen, professzionális minőségben végzi el a klienseknek. A szolgáltatásnál három különböző technika áll a profik rendelkezésére. Az árajánlatkérés esetén kulcsfontosságú kérdés a nyomandó színek száma, a tárgyak alakja, illetve az is, hogy mire is lesznek használva. Emellett lényeges még az egyedi műanyag pohár nyomtatás megrendelése esetén a felirat vagy logó elhelyezés és a példányszám. Az egyedi műanyag pohár megrendelése nagyon egyszerű az A.A. Miller cégnél. Nem kell sokat várjon a kuncsaft arra, hogy megkapja a kért terméket vagy épp produktumokat.

Print Friendly, PDF & Email