Remek munkát végez a fémvágó körfűrészlap

csiszolóhenger

Speciális csiszolóhenger

A csiszolás számtalan iparágban és területen fontos munkafolyamat. A különféle alakú, nagyságú és felületű tárgyak megmunkáláshoz a csiszolóhenger elengedhetetlen. Természetesen minden feladat megköveteli a saját eszközét. De az biztos, hogy a megfelelő kellékkel a kezében. a szaki sokkal gyorsabban, hatékonyabban és fáradalmak nélkül tudja befejezni a munkáját.

Melyik csiszolóhenger váltja be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket? Ott van mondjuk a Bosch legújabb terméke, a PRR 250 ES típusú eszköz. Ez kompakt és könnyen kezelhető, a különböző cserélhető feltétjeivel és az erős, 250 W-os motorjával számos felületre tökéletesen megfelel.

Akinek már volt a kezében ez a csiszolóhenger, az bizonyára hamar rájött, hogy ez egy nagyon egyedülálló és sokoldalú készülék. Ez igényes projektekhez az első számú választás. A csiszolóhenger talán egyik legfőbb tulajdonsága a fokozatmentes fordulatszám-előválasztás megléte, amivel mindig adott az anyagnak megfelelő munkavégzés.

A 250 W-os motorral a nagy lemunkálási teljesítmény mindig garantált. Ezzel végre búcsút lehet inteni a többféle szerszámtól és fáradságos manuális munkavégzéstől, hiszen a tekercs rengeteg matériához 100%-osan beválik. Az eszköz kiváló kezelést és kontrollt biztosít, hála a sajátos fogantyúkialakításnak.

Ha már a profi tartozékokról van szó, vétek lenne kihagyni a fémvágó körfűrészlap kiegészítőt. Ott van például az Expert for Aluminium körfűrészlap, ami akkus gépekhez teljes mértékben beválik. Ez képes nagymértékben megnövelni az aksis fűrészek üzemidejét, hiszen a fémvágó körfűrészlap segítségével az akku nem merül le olyan hamar, ezért az sokkal jobban kihasználható.

A fémvágó körfűrészlap korszerűségét még az igazolja, hogy nagyon vékony, aminek köszönhetően a súrlódás és az anyageltávolítás is minimálisra csökken úgy, hogy közben sokkal kevesebb energiára van szüksége a gépnek. A fémvágó körfűrészlap bemutatásakor nem maradhat ki a MicroteQ keményfém fogazat sem. Ez kimagasló teljesítményt és hosszú élettartamot garantál, amikor bizonyos nemesfémek megmunkálása a cél.