vésőgépek

Mindennel megbirkóznak a Bosch vésőgépek

A legkeményebb betonfalak lebontásához három dologra van szükség: a szakember elszántságára, egy megbízható vésőszárra és persze a feladattal tökéletesen megbirkózó gépre. A Bosch vésőgépek a legsajátosabb követelményeknek is megfelelnek, így nem is meglepő, hogy sokan dolgoznak ezekkel a masinákkal.
Melyik az a szerszám, amire éveken keresztül számítani lehet és teljesen mindegy, hogy milyen vésési, faláttörési vagy épp bontási feladatról van szó? A GSH 7 VC vésőgép több okból is a jó választást jelentheti. Egyrészt tökéletes teljesítmény-súly aránnyal rendelkezik, illetve a csekély önsúly mellett is elegendő ütőerővel bír ahhoz, hogy a legkeményebb matériákkal is megbirkózzon.

Munka közben a mestert csakis minimális vibráció fogja terhelni, hála a rezgésoptimalizált ütőműnek és a leválasztott fő- és másodlagos fogantyúnak. Nem lehet megfeledkezni arról sem, hogy masszív fém alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot. Az ilyen vésőgépek jó tulajdonságai közé lehet sorolni, hogy beállítható az ütéserő, aminek köszönhetően az alkalmazás módjához és persze az anyaghoz lehet optimalizálni a masinát.
Adott továbbá a karbantartási kijelző, ami rögtön figyelmeztet az esedékessé váló szénkefecserére. A vésőgépek Vario-Lock funkciója is említést érdemel. Mit kell erről tudni? A véső helyzete 16 fokozatban állítható, ezáltal a mindenkori munkakörülményekhez igazítható.

A tartósságával remekel a hatszögletű vésőszár

Hiába adott a profi vésőgép, ha nincs kéznél a megfelelő vésőszár. Teljesen mindegy, hogy egy bivalyerős szerszámmal, esetleg egy gyengébb, kisebb feladatokhoz tervezett géppel rendelkezik az ember, a hatszögletű vésőszár számos helyzetben nélkülözhetetlennek számít.
Ezen Bosch kellékeknek a sajátos edzési eljárás és az optimalizált vésőél kialakítás biztosítja a megnövekedett élettartamot és a hatékony lemunkálást. Ha aszfalt véséséről van szó, akkor csakis a 28 mm-es hatszögletű vésőszár jöhet szóba. A nagyfokú kopásállóságával és az induktív edzéses gyártási módszerrel a tartozék mindig megtartja az eredeti alakját.