Lemeztető készítés gyorsan és egyszerűen

lemeztető készítés

lemeztető készítés

A tetőfedő anyagok elég sokfélék lehetnek manapság, ezért nem csoda, hogyha nem tudjuk hirtelen eldönteni, melyik lenne az ideális választás. A lemeztető készítés minden tekintetben költséghatékony megoldásnak számít a cseréppel szemben. Nem mellesleg, a legtöbb esetben nem kevesebb mint 90%-al könnyebb.

Ebből következik, hogy a tetőszerkezet és a házalap terhelése megszűnik a lemeztető készítés befejezésével. A felújítás során nem kell lecserélni a régi tetőszerkezetet, ami hatalmas megtakarítást jelent.

Az előnyök közé sorolható még a vízállóság és az esztétikus kivitel. De mindez túl szép és jó lenne hátrányok nélkül. Még nem olyan régóta van a piacon, a hagyományos cseréppel ellentétben, aminek az összetételét évszázadok óta finomhangolja az emberiség.

A lemeztető készítés sem olyan bonyolult, viszont a cseréptető szerelhetősége még ennél is egyszerűbb. Továbbá, bizonyos esetben az is előny lehet a lemezzel szemben, hogy tető kisebb elemekből építhető fel, ezáltal jobban tagolt tetőszerkezetet lehet kialakítani.