Kömmerling MD 88 műanyag ablak

Műanyag ablak

Műanyag ablak

Azok a régi nyílászárók, amelyek oldalánál beszökik a hideg levegő, elavultnak mondhatóak. Szerencsére a technikai újításoknak köszönhetően, a mai világban már léteznek megbízható megoldások. A Kömmerling Plusz műanyag ablak egy komoly passzív értékkel bíró nyílászáró típus. Sajnos a kiváló minőségű műanyag ablak alapáron nem állítható elő, mivel olyan anyagokat és technológiát ötvöznek benne, ami más rétegelt nyílászáróknál nem lehetséges.

Ha Ön is szeretne végre spórolni a fűtésszámlán, akkor mindenképpen kérjen egy teljes körű, személyre szabott ajánlatot a kommerlingnyilaszaro.hu weboldalon! A Kömmerling MD 88 Plusz műanyag ablak azon túlmenően, hogy magas hőszigetelési értékekkel rendelkezik, robosztus, mégis karcsú megjelenéssel bír.

Az „A” osztályos profil igazán modern megjelenésű, valamint innovatív fejlesztésekkel érhető el bárki számára. Ha Önnek is már régóta új műanyag ablak az álma, ami benntartja a meleget az otthonában, akkor ne hagyja ki a remek lehetőségeket a kommerlingnyilaszaro.hu weboldalon! Az MD 88 műanyag ablak élharcosának számít a Plusz nevet viselő változat. Ezt elsősorban a magas passzív értékével érte el.

A speciális műanyag ablak a Damstadti Passzívház Bizottság által meghatározott Uw 0.8 W/m2K hőszigetelési érték alatt képes teljesíteni. Az előbb számolt érték a teljes felületre vonatkozik. Hiába bír remek passzív értékekkel az MD 88 Plusz nyílászáró, passzív házba sajnos nem lehet beépíteni az acélmerevítések miatt. Természetesen acélmerevítés nélkül is megvásárolható, így még jobb hőszigetelési értékekkel fog rendelkezni a különleges műanyag ablak.