gyümölcslé

Gyümölcslé nemcsak összejövetelekre

Hosszútávon csak egészséges életmóddal és ételek, italok fogyasztásával tudjuk megtartani az egészségünket. Például jólesik egy pohár ízletes gyümölcslé reggel, illetve a nap bármelyik szakában, ami ráadásul számtalan vitamint is tartalmaz. Azokban a családokban, ahol gyermekek és idős személyek is élnek, az egészséges ételek, italok nélkülözhetetlenek. A gyümölcslé nem maradhat el egyetlen egy gyerekzsúr vagy családi, baráti összejövetel kínálatából sem, de a mindennapokban szintén szeretjük fogyasztani.

Tartósítószer hozzáadása nélkül készült italok megrendelésére nyújt kiváló lehetőséget a vegabox.hu webáruház, ráadásul ezeket a bio termékeket kedvező anyagi feltételek mellett szerezhetjük be. Például a 3 literes kiszerelésben kapható bio almalé nem sűrítményből, hanem kizárólag étkezési gyümölcsből készül, lágyan pasztőrözve. Tartalmazza a gyümölcs egészét elfolyósított állapotban. A gyümölcslé sokáig eltartható felbontás után is. Tehát sok szempontból érdemes a beszerzése mellett határozni.

Élmény a kézműves élelmiszerek fogyasztása

Az említett webshopból rendelhetünk bio gyümölcsöket, zöldségeket, amelyek felhasználásával igazán ízletes ételeket készíthetünk. Húslevesbe például a lehető legfinomabb a kézműves élelmiszerek egyik sztárja, a házi tészta. Gyermekkorunk különleges finomsága, a házi készítésű málnaszörp szintén ebbe a kategóriába tartozik, mint ahogyan a paradicsomlé is. Ki ne emlékezne a nagymama éléskamrájában szép rendben felsorakoztatott finomságokra, amelyeket egyszerűen csak leemeltünk a polcról és már ihattuk is?!

Ha ez a feeling nem is hozható vissza, azért kézműves élelmiszerek még mindig vásárolhatóak. A Vega Box kínálatában a házi tészták mellett, szerepel bodza-, levendulaszörp, paradicsomlé, különféle lekvárok, savanyúságok, mézek és még sorolhatnánk. De nem érdemes, hiszen a teljes termékpaletta megtekinthető a weboldalon. Miután kiválasztottuk a kézműves élelmiszerek közül azokat a fajtákat, amelyeket szeretnénk megvásárolni, az oldalon néhány kattintással elintézhetjük a rendelést. A kiszállításra sem kell sokat várni.