Enyhülést hoz a fájdalomra a masszázskrém

masszázskrém

Masszázskrém

Sok sportoló tudja, hogy a magnézium miként befolyásolja az izomműködést és általában véve az állóképességet, ezért igyekszik elkerülni ennek az anyagnak a hiányát. A magnézium a masszírozásnál is fontos. Ezért a profi sportolók, masszőrök és a kapcsolódó szakmák művelői nagyra értékelik a csodálatos Ősi Magnézium masszázskrém értékes tulajdonságait. A készítmény természetes összetevőkön alapul, így segít helyreállítani a szervezet magnézium szintjét masszázs és erőteljes fizikai aktivitás során, a jó eredmények elérése érdekében.

Speciális formulája lehetővé teszi, hogy ionjai gyorsan és közvetlenül behatoljanak a sejtekbe. Árnika és gyömbér is található benne, amelyek a véráramlás serkentésével fokozzák az izmok táplálását. Az Ősi Magnézium masszázskrém biztosítja az izmok gyors bemelegedését edzés előtt, oldja a görcsöket és növeli az állóképességet. A webshopunk harmonizáló masszázskrémje nélkülözhetetlen velejárója lesz a frissítő és lazító masszázsoknak, mind otthoni, mind professzionális szinten.

Mire vezethetőek vissza a betegségek lelki okai?

“Minden betegség ideg alapon jön elő” “Mindig annyira felhúzod magad, azért fáj!” Hányszor hallott már ilyen mondatokat? A fő kérdés pedig az, mennyire vesszük komolyan ezeket a megjegyzéseket? Felmérések szerint a világ népességének körülbelül 25%-a szenved különböző súlyosságú mentális zavarokban. Olyan jelenségek a betegségek lelki okai, amelyeket nem lehet félvállról venni. A mai világban túl sok stressz vesz körül minket, a főnökök és az ügyfelek negatív megjegyzéseitől kezdve a közösségi médiáig, ahol minden csak a rendellenességektől hemzseg.

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a pszichoszomatikus betegségek lelki okai nem veszélyesek. Ez azonban téves felvetés. Testünknek van egy védekező rendszere a változó hatásokkal szemben, a vegetatív idegrendszer. Ez tartja fent a szervezet felépítését és funkcióit. A stressz növekedésével azonban egy bizonyos ponton összeomlás következhet be. Ekkor a védekezőképesség drasztikusan lecsökken és egyik vagy másik szervben károsodás következik be. Ilyen esetekben beszélünk a betegségek lelki okairól.