Acana kutyatáp az ebek igényeinek megfelelően

Acana kutyatáp

Ahhoz, hogy a kutyusa hosszú, boldog életet éljen, kiemelten fontos, hogy megfelelő táplálékot kapjon. Ennek az elvárásnak sem a konyhai maradék, sem önmagában a csont vagy hús nem felel meg, ugyanis a négylábúaknak sokkal összetettebbek a szükségleteik.

Ha azt szeretné, hogy minden nélkülözhetetlen tápanyagot megkapjon a szervezete, akkor olyan nívós eledelt válasszon a számára, amilyen az Acana kutyatáp is. Ezt kimondottan az ebek igényeinek megfelelően fejlesztették ki, olyan minőségi, friss alapanyagokból, amelyek hozzájárulnak az egészségük megőrzéséhez és a megfelelő fejlődésükhöz.

Az Acana kutyatáp több mint 25 éves múltra tekint vissza, aminek során a gyártók rengeteget dolgoztak azért, hogy minden méretű, korú és fajtájú kutya olyan táplálékhoz juthasson, ami az egyedi igényeinek megfelel.

Külön gondoltak a kölyökkutyákra, ezen kategórián belül is a kis- és nagytestű egyedekre. Továbbá, az idős házőrzőknek is egyedi Acana kutyatáp változatokat állítottak össze, esetleges betegségeknek is eleget téve. Hasonlóan a felnőtt kategóriában is van kimondottan a beteges, érzékeny kedvenceknek készült verzió.