A kandallóépítés nagy tapasztalatot kíván

kandallóépítés

Kandallóépítés

Egy patinás fűtőtest az otthonunk legszebb ékköve is lehet, ha minden szempontot figyelembe veszünk a kiválasztásakor. Igazán egyedi megoldást kandallóépítés útján érhetünk el, ám ez egy bonyolultabb folyamat annál, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. A tökéletes, minden előírásnak megfelelő telepítést kizárólag tapasztalt szakemberek képesek elvégezni, így ezzel nem is érdemes kísérleteznünk.

Már az első lépéstől kezdve precíz tervezés mentén ajánlott haladni, a kandallóépítés során ugyanis megannyi apró tényezőre nagy hangsúlyt kell fektetni. A kompromisszumoktól mentes végeredmény érdekében, a helyszíni felmérést egy látványterv készítése követi. Itt tudjuk meghatározni azt is, milyen stílusú burkolat az, ami az elképzeléseinknek leginkább megfelel.

A tűztér megválasztása elsősorban a rendelkezésre álló hely és az alapterülethez igazított teljesítményigény függvénye. Miután végérvényesen összeállt a terv, következhet a kivitelezés. A kandallóépítés szerencsére nem jár különösebb felfordulással és rövid idő alatt elvégezhető.