baba fészek

A baba fészek multifunkcionális kiegészítő

A gyermekek életében fontos, hogy mindig legyen egy olyan hely, ahol biztonságban érezhetik magukat. A baba fészek könnyen mozgatható ágyikó, amiben puha párnák gondoskodnak az újszülött kényelméről. A legnagyobb előnye, hogy nincs helyhez kötve, így szó szerint bárhová letehetjük. Vannak olyan csöppségek, akik nem viselik el az egyedüllétet és azonnal sírni kezdenek, amikor az anyuka magukra hagyja őket.

De az alvási idő nem feltétlenül az ágyról szól, mivel a baba fészek gondoskodik a csendes órák békéjéről. A könnyen mosható anyag a legjobb minőségben készül, így nem kell allergiás reakcióktól félnünk, mert biztosan vigyáz az újszülött egészségére. A hatalmas párnák megtartják a picit, így nem fog véletlenül legurulni róla, ami a biztonsága miatt is nagyon fontos. Innentől kezdve a baba fészek kötelező kiegészítőnek számít az első hónapokban és minden friss anyukának ajánlott. Nyugodtan használjuk az ágyon is, hogy biztosan ne essen le róla az újszülött, miközben elvégezzük az otthoni teendőinket.

A bébi taxi biztonságos használatáról

Ahogy növekszik a csöppség, úgy váltunk át a gurulós játékokra. A bébi taxi néven elterjedt kismotor előnye, hogy a gyermek érzi a szabadságot, de mégis az anyuka vagy az apuka gondoskodik a vezetésről, ami a kicsit sem zavarja. Sajnos a gyermekeknek van egy olyan rossz szokásuk, hogy mindent egyedül akarnak megoldani, ami azt jelenti, hogy nem kérnek a segítségünkből, de a bébi taxinál észre sem fogják venni, hogy mögöttük megyünk.

Azoknak ajánlott, akik nem merik elengedi a gyermekük kezét, mivel egy forgalmas út mellett élnek, vagy mert olyan helyen közlekednek, ahol szeretnék minden másodpercben a gyerkőcön tartani a szemüket. Ha a pici még nem tudja hajtani magát vagy most tanulja a motorok működését, akkor nyugodtan kipróbálhatjuk a bébi taxit. Ha egyszer rászoknak, akkor biztosan nem akarnak gyalog menni többé, ami a szülőnek is kényelmesebb megoldás. Ezzel az eszközzel a hosszabb utakon sem lesz nyavalygás és az egész család nyer vele, ráadásul fiús és lányos kiszerelésben is kapható.