Xiaomi ár a csúcskategóriás készülékekkel szemben

Megéri a telefon rendelés online

Megéri a telefon rendelés online

2011-ben új márka jelent meg a telefonkészítők körében. A Xiaomi ár és minőség szerint is kitűnt a legtöbb hagyományos cég közül, mivel megteremtették a lehetetlent.

Olyan készülékeket dobtak a piacra az elmúlt évek alatt, amelyek a többi csúcskategóriás telefonnal versenyezve is megállják a helyüket, azonban az árúk inkább a földhöz ragadt, nem szálltak el az egekig. A távol-keleti márka eleinte csak a saját hazájában ért el sikereket, azonban 2014-ben bekerült a világ legjobbjai közé.

Nemcsak telefonokat, hanem fülhallgatókat, okosórákat, kapcsolókat és még megannyi újdonságot dobnak a piacra minden évben. A gyártók úgy döntöttek, hogy marketingfogásnak magát a közösséget fogják felhasználni, ami onnan látszik, hogy rövid időn belül hajlandóak nagyobb változásokat is létrehozni a szoftvereket érintő kérdésekben, mindig a vásárlók igényeinek megfelelően.

A Xiaomi ár, minőség és kinézet terén egyaránt magasra teszi a lécet, amit évről-évre megugrik, pont ezért egyre többen csatlakoznak a készülékeit használó tömeghez.

Print Friendly, PDF & Email