Vízteres kandallóbetét 24kW teljesítménnyel

vízteres kandallóbetét 24kw

Vízteres kandallóbetét 24kw

Általános nézet a kandallókkal kapcsolatosan, hogy ezek a fűtőberendezések csak azt a helyiséget képesek fűteni, amelyikben elhelyezésre kerülnek, de ez téves! A vízteres kandallók központi fűtésre köthetőek, így az egész házban biztosíthatja egyetlen konstrukció a kellemes meleget.

Nagyon jó választás például a vízteres kandallóbetét 24kW teljesítménnyel, ami egy átlagos háztartást képes ellátni. A magas minőségű eszközök hosszútávon, problémamentesen működnek, akár több generációt is kiszolgálnak. A kandallos.hu webáruház termékpalettáján a PanAqua gyártmányait van lehetőségünk megvásárolni, igazán hatékony és modern berendezéseket. A vízteres kandallóbetét 24kW fajta az elérhető legmagasabb TÜV minősítéssel ellátott szerkezet.

Hatásfoka meghaladja a 80%-ot, ami kiemelkedő teljesítmény a vízköpenyes betétek között. A webshopból a beszereléséhez való kiegészítőket is megvásárolhatjuk, tehát mindent egy helyen. Remek döntés a vízteres kandallóbetét 24kW, hiszen ezzel az egész házban fűthetnek, még a legnagyobb hidegben is megállja a helyét.