Valóban előnyös befektetés a babahordozó

babahordozó

Babahordozó

Az autós utazás gyerekkel fárasztó és veszélyes feladat. Amellett, hogy a vezetőnek fokozott figyelmet kell fordítania az útra, állandó figyelemmel kell kísérnie a kis utazó állapotát és közérzetét. A babahordozó ezeknek a problémáknak a megoldására lett kifejlesztve, lehetővé téve, hogy a szülők és a bébik is kényelmesen utazhassanak az autóban.

A megfelelő termék kiválasztása által, a csecsemő maximális védelem mellett közlekedhet a szüleivel, az utazások számának és távolság korlátozása nélkül. Ezen kívül, a gyermekorvosok szerint a fontos szempontok figyelembevételével megvásárolt babahordozó nem okoz kárt a kis utasnak, és minden kisgyermekes családnak kötelező.

A hordozók 0+ jelöléssel vannak ellátva, azaz a csecsemő születésétől az első életév betöltéséig ajánlott a használatuk. Keresztirányú fogantyúval rendelkeznek, aminek köszönhetően a szülők az értékes csomagot biztonságban szállíthatják az autóhoz. A globhome.hu webshop babahordozói garantálják a szükséges védelmi szintet a jármű utasterében.