Válasszon profi fotóst a nagy napra!

A jó fényképész kiválasztása is fontos

A jó fényképész kiválasztása is fontos

Az esküvő megszervezése komoly feladat. Szerencsére azonban a rokonok, barátok segíthetnek nekünk ebben. Bár néha ezzel több gondot okoznak.

Hányszor hallottuk már ismerősöktől, ilyen készülődés során, hogy én ezt a fényképészt ajánlom, vagy az a cukrász készíti a legszebb tortát, őt hívjátok. Aztán a végén csalódást okoztak, mert nem azt nyújtották, amit vártunk. De hallgattunk a barátokra és nem ellenőriztük saját magunk a szolgáltatás minőségét.

Ezért a legfontosabb dolgok meghozatalakor csakis a saját szemünknek higgyünk. Keressük meg a szolgáltatókat és kérjünk tőlük termékmintát vagy referenciaanyagot, hogy lássuk, pontosan mire számíthatunk. Ha pedig megfelel az elvárásainknak, akkor megköthetjük az üzletet.

Szádvári Ferenc régóta dolgozik esküvői fotósként és egy összeállítást a fotóiból az interneten is megtekinthetnek. Így senki sem vásárol zsákbamacskát, ha felkérik az esküvő legfontosabb pillanatainak megörökítésére. Honlapján olvashatnak az életéről és a korábbi ügyfelek visszajelzéséről. Azokban gyakran olvashatják azt a mondatot is, hogy én ezt a fényképészt ajánlom.