Utazzunk biztonságban, legyen gyerekülés az autóban!

Kényelmes és biztonságos gyerekülés

Kényelmes és biztonságos gyerekülés

A szülők mindig arra törekednek, hogy csemetéjüknek a legjobbat adhassák meg mindig, amikor otthon vannak, amikor játszanak vagy utaznak.

Országunk területén törvény által kötelező, de amúgy is a legtöbb család úgy utazna, hogy a picinyük a gyerekülés nyújtotta védelmét élvezze az autóban. Áruházunk arra törekszik, hogy az ügyfelek rendelkezésére olyan termékeket kínáljon, amelyek az ADAC, illetve az ÖAMTC biztonsági teszteken jó eredményeket értek el.

Ezen kívül, minden gyártóról rövid összefoglalókat is meg lehet találni a weboldalon. Ugyanakkor, amikor egy gyerekülés vásárlását tervezzük, figyelembe kell venni az életkort, illetve súlyt.

Weboldalunkon a gyerekülés minden darabja ezek szerint van kategorizálva, hogy az ügyfelek dolga minél egyszerűbb legyen. Ajánljuk, hogy a szülők, akik a weboldalunkon járnak, olvassák el figyelmesen a kapott információkat, hogy a kicsi szükséglete szerint vásároljanak! Valljuk, hogy a gyermekek biztonsága érdekében, minden tőlünk telhetőt meg kell tenni.