Új generációs, megbízható vállalatirányítási rendszer

Hatékony vállalatirányítási rendszer

Hatékony vállalatirányítási rendszer

Olyan ügyviteli struktúrára vágyik, ami alkalmazkodik a vállalatának az igényeihez? A magyarországi rendszerek nagy része korlátozott lehetőségeket kínál.

A WINFORM Informatikai Kft. olyan megbízható vállalatirányítási rendszer, ami könnyen alkalmazkodik a mindenkori piaci igényekhez. Könnyen adaptálható és testre szabott megoldás. Az üzleti folyamatokhoz jól illeszthető, naprakész információkat szolgáltat nagy tranzakciószám estén is. Legyen szó több százezres törzsadatról vagy több millió bizonylatról, minden esetben korrekt és gyors működést biztosít.

Az összes árumozgásról teljes körű és pontos információt szolgáltat. A WinNER megbízható vállalatirányítási rendszer többlépcsős kontrolling és pénzügyi eszközökkel a legkorszerűbb üzleti megoldásokat nyújtja, komplex rálátást biztosít az üzleti tranzakciókra.

A WinNER ERP rendszer Oracle adatbázis-kezelővel bővített verziója többéves fejlesztés eredménye, ami a megbízható vállalatirányítási rendszer következő generációját jelentheti. Kérje ingyenes konzultációnkat!

Print Friendly, PDF & Email