Tolódzkodó állvány heveder fogantyúval

Tolódzkodó állvány

Tolódzkodó állvány

Hogyha otthon szeretnénk kialakítani egy mini edzőtermet, akkor célszerű multifunkcionális eszközöket választani. Ilyenkor megfontolandó egy tolódzkodó állvány vásárlása, mivel akad olyan modell, amelyikben beépített haspad is található. A heveder fogantyúk további gyakorlatok elvégzését teszik lehetővé, amivel több izomcsoportot is fejleszthetünk.

A precíz mérnöki munka és az alapos tervezés végterméke a Tunturi tolódzkodó állvány, ami megállja a helyét az edzőteremben, de akár otthon a nappaliban is.

Edzőgépet kizárólag akkor érdemes venni, hogyha van hol tárolni és van elég ambíciónk a rendszeres használatához. Sokan hirtelen felindulásból megvesznek egy közel 70 kg-ot nyomó tolódzkodó állványt, amit néhány hét múlva már nem is használnak többet, legfeljebb ruhafogasnak.

Pedig kellő eltökéltséggel elég szép izomtömeget pakolhatunk magunkra. Néhány hónap múltán a pufi zsírpárnáknak már nyoma sem lesz. Kockás has, kemény bicepsz, kerek popsi, mindez egyetlen tolódzkodó állvánnyal lehetséges. Talán elsőre nehéznek tűnhetnek a gyakorlatok, viszont hamar bele lehet jönni.

Print Friendly, PDF & Email