grey goose

Tökéletesen átlátszó a Grey Goose

A Grey Goose az egyik legjobb minőségű vodka a világon. Hírnevét régóta a prémium szegmens kiváló italaként alapozta meg és árát teljes mértékben indokolja a minősége. Ezt az elit italt Franciaországban állítják elő, abban a tartományban, ami egy másik erős alkoholról, a konyakról híres.

Az alapításától kezdve egészen napjainkig, ez a hely maradt a Grey Goose vodka egyetlen palackozó helye. Miután a vodka széles körben elismertté vált nemzetközi szinten, a márka elkezdte bővíteni a kínálatát.

Ma a Grey Goose kínálatában megtalálható az eredeti ital, valamint annak különböző, szokatlan aromákkal és ízekkel rendelkező változatai. Az eredeti vodkát a szerkezetének tökéletes átláthatósága jellemzi. Íze lágy és kerek, amit hosszú utóíz követ.

Enyhén édes aromája a mandula és a gabonafélék finom jegyeivel vonzza a vodka rajongókat. Az ital elkészítéséhez kiváló gabonaféléket választanak ki, amik Dél-Franciaországban teremnek. Ezeket kristálytiszta forrásvízzel keverik össze, hogy megteremtsék a Grey Goose vodka híres ízét.