Timex karóra cserélhető óraszíjjal

Timex karóra

Timex karóra

Az órákat gyártó cégek között nagy a konkurencia, sőt, nemcsak egymás között versenyeznek, hanem a telefonok időmutatóival is versenybe kell szállniuk. Mégis a Timex karóra egyedi jellegével valamiben kitűnik a többi közül.

Ez természetesen a tervezőknek köszönhető, hiszen ez a közép árkategóriás sorozat gondosan megtervezett. Vannak klasszikusabb és sportosabb modellek is, de a Timex karóra többségében ügyesen ötvözi a sportos és a klasszikus dizájn elemeit. Némely modellek két óraszíjjal megvásárolhatóak.

Ebből az egyik inkább a sportos, a másik pedig a klasszikus jelleget emeli ki. Így a szíjak alkalomtól függően cserélhetőek és ezt a megoldást kedvelik a vásárlók. Sokaknak van több darab órából álló készlete, de ugyanúgy sokan szeretik egy modellel megoldani, ezért jól jön a kis változatosság.

A Timex karóra szerkezete a japán Myota cég munkája, ami sok karóra alapja. Ezek pontos, megbízható óraművek, ezért a gyártók és a vásárlók bizalmát is élvezi. Az online rendelések esetében ezen a darabok szállítása ingyenes.