Tehergumi akciók is lesznek a nyáron

Minőségi tehergumi

Minőségi tehergumi

A teherszállítás vagy fuvarozás első hallásra nagyszerű melónak tűnhet, azonban nem is annyira fényes mulatság ez, mint azt néhányan gondolják, mivel rengeteg olyan vonatkozása van, amit a külső szemlélő nem lát, csak azok, akik már néhány éve, gyakorlatilag az úton élik az életüket a kamionok fülkéiben. Néha, még az olyan egyszerűnek tűnő dolgokat is alaposan át kell gondolniuk, hogy a teherautóik gumit mikor és honnan szerzik be.

Nem mindegy, ugyanis megtörténhet, hogy ha csupán akkor kezd el gondolkodni a teherautó tulajdonosa, hogy gumikat kellene vásárolnia, amikor a meglévők már nagyon kopottak, akkor alaposan ráfizethet. Sokkal előnyösebb, ha folyamatosan figyeli az olyan weboldalakat, mint a www.akciosgumi.hu, ahol időnként (akárcsak most) igazán nagyszerű akciók keretében rendelhetők meg a négyévszakos tehergumik. Még abban az esetben is érdemes kihasználni az akciót, ha jelenleg nincs szükség a tehergumi cseréjére, ugyanis most akár 44 százalékkal olcsóbban juthat hozzá. Ez azt jelenti, hogy majdnem a felét kell csak kifizetni a gumikért. Mondjon bárki bármit, de ez egy olyan lehetőség, amit kár lenne kihagyni. Ugyanakkor, ha van egy szett gumi otthon, az nem kér enni. Ha pedig sürgősen szüksége lenne rájuk, akkor csak előkapja és felteszi, nem kell aggódnia amiatt, hogy napokig le kell állnia a fuvarozással csak azért, mert nincs megfelelő cseregumija. Az utakon bármi megtörténhet, nemcsak baleset, hanem gyakran olyan defekt is, aminek a következtében egy gumi használhatatlan állapotba kerül.

Nagy valószínűséggel külföldön nem szerezheti be olyan egyszerűen a gumikat, mint itthon, és bizonyára az árak sem ugyanazok. Mennyivel előnyösebb, ha van önnél olyan cseregumi, amit szinte fél áron vásárolt! Van, aki minderre csupán legyint egyet, és azt mondja, hogy mit számít pár ezer Forint. Azonban sok kicsi sokra megy, ezért minden pénzügyi döntést alaposan át kell gondolni, és ahol csak lehet, spórolni. Ha tartja magát ehhez, akkor ez előbb utóbb megérződik majd a vállalkozásában is.

Print Friendly, PDF & Email