Szívesen viselik a pöttyös harisnyát

Harisnya

Harisnya

A divatházak kollekcióiban néha látványosan köszön vissza a pöttyös minta, máskor viszont csak a visszafogott, klasszikus eleganciát testesíti meg. Például a pöttyös harisnya sohasem megy ki a divatból, így nem véletlen, hogy meghatározóak ezek a termékek a gabriellaharisnya.hu webáruház gazdag készletében.

Tulajdonképpen a pöttyös az egyik jellemző alapminta, hiszen mindig meghatározó szerepet töltött be a dekorációban. Vastagabb és vékonyabb pöttyös harisnya egyaránt kapható ma már, ami igazán elegáns jelleget kölcsönöz a viselőjének.

A hölgyek szívesen viselik ezt a kiegészítőt úgy a különleges eseményeken, mint a hétköznapokban. A webáruház kínálatában felfedezhető a pöttyös harisnya combfix, térd-, bokafix és harisnyanadrág formában.

Körömcipőhöz jó választás, de fiatalosan, bakanccsal hordva szintén nagyon jól néz ki. Újdonság, hogy létezik már olyan pöttyös harisnya is, amin a pöttyök már lurex, vagyis ezüstösen csillognak. Ha a viselt darabon nem egyformák a pöttyök, akkor még inkább vonzzák a tekinteteket.