Számos előnnyel bír a vízteres sarok kandalló

öntvény kandallóbetét

Öntvény kandallóbetét

Ha valaki egy nagyon tartós, stramm, strapabíró kandallót szeretne, akkor jól teszi, ha az alábbiakban bemutatott modell mellett teszi le a voksát. Az öntvény kandallóbetét évtizedek óta egyet jelent az említett tulajdonságokkal. Habár ezek nem tudják felvenni a versenyt hatékonyságban a modernebb berendezésekkel, az biztos, hogy sok esetben a legbiztosabb választást jelentik.

A Benkel öntvény kandallóbetét termékek égőterének elemei automata gépi öntéssel készülnek, hazai alapanyagokból. Biztosan beválnak olyan helyeken, ahol nagyon fontos az időtálló jelleg, illetve azok a kliensek is szeretni fogják, akik szerint egy fűtőberendezés legyen megbízható és hosszú élettartamú.

Az öntvény kandallóbetét több fontos tulajdonsággal rendelkezik. Ennél garantáltak a bordázattal ellátott lemezgrafitos szürkevas öntvény oldalak, hátlap, tető, ajtó, keret és rostélyszerkezet. A készülék egy 800 Celsius-fokig hőálló, oldalra nyíló, kerámiaüveges szerelt ajtóval rendelkezik.

Ennek a tisztán tartásához üvegöblítő szükséges. Adott még az öntvény huzatszabályszó pillangószelep, ami a frontrészről kezelhető. Az öntvény kandallóbetét azért nem mondható egy elavult szerkezetnek, hiszen rendelkezik például a modern primer és szekunder égésszabályozási lehetőségekkel, amiknek hála biztosított a zöldebb égés, funkcionálás.

A Benkel internetes boltban a vízteres sarok kandalló is megvásárolható. Ez egy olyan fatüzelésű szerkezet, amelyik egymagában meg tudja oldani egy kisebb, közepesebb méretű ház fűtését. A vízteres sarok kandalló legtöbb fajtája két részből épül fel: egy alsó tűztérből és egy rászerelt víztartályból. Ez persze egy kis ügyességgel remekül kombinálható alsó víztérrel is.

Ez a megoldás biztosan jól jön kisebb helyiségekben, ahol nem olyan fontos a túl nagy teljesítmény. A vízteres sarok kandalló víztartályai hosszlángcsöves szerkezetűek. A vízteres sarok kandalló azért nagy kedvenc, mert ennek a működési elve roppant biztonságos. Nyilván a teljes védelem érdekében a legfőbb biztonsági szerelvényeket nem szabad elfelejteni. Ezekről még több infó tudható meg a Benkel oldalán.