Szakember dolga a tartálytisztítás

gázolaj szivattyú

gázolaj szivattyú

A diesel ki- és betárolásához szükség van egy profi berendezésre. A magyarországi Hungaro Mobiltank különböző típusú gázolaj szivattyú termékeket forgalmaz, amiknek az átfolyási sebessége elérheti a 2000 litert percenként. Akinek ez túl sok, az dönthet a kisebb teljesítményre képes változatok mellett is.

Vehető olyan is, aminek az átfolyási sebessége csak 40 l/min. A cégtől négy fajta gázolaj szivattyú rendelhető meg. Ott van a lapátos modell, amelyik az üzemanyag átfejtését segíti elő. Ennél a választható tápfeszültség lehet 12, 24, 230 és 400 V. Megrendelhetőek a centrifugál gázolaj szivattyú típusok is, amelyek forgalmazásra és tankoláshoz kellenek.

Sokan döntenek a fogaskerekes termékek mellett, amik kenőolajokhoz ideálisak. Ott van még a tankerautó lefejtő és feltöltő gázolaj szivattyú. A Hungaro Mobiltank ezeken a típusokon kívül forgalmaz kézi szivattyúkat is. Ezek manuális működésű produktumok, amelyeknek a jó tulajdonsága, hogy könnyen kezelhetőek és nem kerülnek sokba.

Nem mellesleg a kézi szivattyúk teljes mértékben alkalmasak a különféle folyadékok átfejtésére, illetve használhatóak mintavételre és tartályok, csőhálózat folyadékelvezetésére is. A céget akkor is fel lehet keresni, amikor valakinek a tartálytisztítás szolgáltatásra lenne szüksége és eddig nem talált egy olyan vállalkozásra, amelyik profi munkát tudna végezni.

Az érdeklődők, kliensek nem szabad egy percig sem elfelejtsék, hogy a veszélyes, mérgező, éghető anyagok tárolására ideális szerkezeteket a jogszabályokban előírt időszakonkénti vizsgálat, illetve átalakítás és megszüntetés előtt minden esetben tartálytisztításnak kell alávetni.

A szakértők tudják, hogy a tartálytisztítás minden egyes munkavégzés előtt, ami a tartállyal kapcsolatos, elengedhetetlen. Gondolni kell itt egy szimpla vizsgálatra, szerelésre, megszüntetésre, átalakításra vagy épp szabványosításra. Ha ez nem történik meg, akkor tilos végrehajtani bármilyen tevékenységet. Ezt a jogszabály is előírja. Illetve a tisztítást csakis egy szakértő végezheti.

Print Friendly, PDF & Email