Román társkeresővel is rá lehet találni a szerelemre

Román társkereső

Román társkereső

Az internetes párkeresés nagyon fellendült az elmúlt pár évben, köszönhetően a megannyi applikációnak, amelyik erre épül, illetve annak is, hogy a digitális világ a 21. században a virágkorát éli. Léteznek már olyan weboldalak, ahol ország vagy épp város szerint lehet keresgélni a nagy ő után. Ezekkel akár Romániában is kereshetsz párt. Ez mindenképp jól jön a határon túli magyaroknak, akik nem Magyarországon akarják megtalálni az igazit, hanem épp Nagyváradon, Temesváron, Kolozsváron vagy épp Brassóban.

Ezt megadhatja a parom.hu, ahol egyszerű a regisztrálás, és maga a keresés sem egy komplex dolog. Az efféle portálokat felkereső személyek nagyrésze ténylegesen azzal a céllal van jelen a párkereső oldalon, hogy megtalálja a nagy őt. Azonban ez nem mindig könnyű és vannak bizonyos hátrányok, kellemetlenségek is, illetve olyan dolgok, amelyekkel vigyázni szükséges. Habár a parom.hu honlapon a biztonság első helyen van, ettől eltekintve az adatok megadásával óvatosan kell bánni.

Nagyon is körültekintően érdemes megadni a személyre vonatkozó információkat. Jól teszi az ember, ha a profilján nem adja meg a vezetéknevét, az e-mail címét vagy épp a telefonszámát. Az első kapcsolatfelvétel során nem kell rögtön kiadni a munkahely pontos nevét, illetve a lakcímet sem. Elég csak megemlíteni a munkakört, vagy az adatlapon úgyis szereplő kerületet, várost. El kell teljen több nap vagy hét, hogy az ember valóban megismerje a másikat és tudja, hogy valamennyire megbízhat benne és onnantól kezdve nyitottabban lehet kommunikálni.

Mire kell még odafigyelni? Mindig érdemes vigyázni az olyanokkal, akik szokatlan, már-már zavaró dolgokra kíváncsiak. Melyek ezek? Ott van az anyagi helyzet, pontos lakcím, munkahelyi elérhetőség, vagy bármilyen kínos, túl intim szexuális dolog. Ha valakinek zavaró a viselkedése, vagy azt veszi észre az illető, hogy túlságosan tolakodó a másik fél, akkor megfontolandó az adatlap letiltása. Ha valaki ezekre figyel, akkor biztos lehet abban, hogy a legrosszabb esetben sem éri nagy csalódás és aztán tovább próbálkozhat mással, akinek hasonló elképzelései és céljai vannak a párkeresés terén.

Print Friendly, PDF & Email