Praktikus kabinbőrönd 55x40x20 cm méretekkel

Kabinbőröndök

Kabinbőröndök

A kabinméretű utazótáskák és bőröndök különösen akkor jönnek jól, ha csak néhány napra utazik el, méghozzá repülővel. Rendszerint az üzleti utakon résztvevők használják ki a kabinbőrönd 55x40x20 cm előnyeit, hiszen ebbe 2-3 szett ruha fér el, na meg a szükséges piperék.

Rendszerint a fedélzetre felvihető táskákba kerülnek az olyan elektronikai és számítástechnikai eszközök is, mint például a fényképezőgép, laptop, táblagép vagy mobiltelefon.

Utazás előtt mindenképp érdemes utánanézni annak, hogy a repülőtársaság, aminek járatával a felhők fölé emelkedik, milyen méretű táskákat enged fel a kabinba.

Ha az Önnél lévő kabinbőrönd 55x40x20 cm nagyobb, akkor csomagtérbe kerülő poggyásznak minősül és külön fizetni kell azért, hogy magával vihesse. Cégünk széles bőröndválasztékában meg fogja találni a tökéletes modellt, mind méreteiben, mind küllemében. Ha mégis tanácstalan, egyeztessen velünk, hogy közösen megtaláljuk az ideális darabot! Termékeink szavatosságát a 2 év garancia is kellően tükrözi.