samsung s 23

Nem szabhat határt a kreativitásának a Samsung S 23

A Samsung S 23 FE névre keresztelt modellben a rövidítés Fan Edition, ami rajongói kiadásnak fordítható. Ez azt hangsúlyozza, hogy a készüléket a márka hűséges támogatóinak igényeire szabták, figyelembe véve a preferenciáikat és visszajelzéseiket.

Bár a modell megtartja a Galaxy névvel fémjelzett Samsung S 23 számos funkcióját, néhány szempontot egyszerűsítettek, hogy megfizethetőbb legyen. Az elmúlt években, a Samsung okostelefonok csomagolása meglehetősen szerény maradt és ez a modell is folytatja ezt a tendenciát.

A készülékkel együtt, a csomagban csak maga az okostelefon, egy kábel és a szükséges dokumentáció található. Az eredeti töltő, a védőtok és a képernyőfólia hiányzik, így a vásárlónak előre el kell gondolkodnia ezek megvásárlásán.

A felső oldalon található SIM-kártya tálca nem támogatja a további memóriakártyát, ami eltér a márka más költségvetésbarát modelljeinek gyakorlatától. Ha mindennapi használatra keresünk készüléket, internetezéshez, csevegéshez vagy népszerű alkalmazások használatához, akkor a Samsung S 23 a megfelelő választás.