Nagy segítség az elektromos kerekesszék

elektromos kerekesszék

Elektromos kerekesszék

Baleset vagy valamilyen súlyos betegség következtében kerülhet valaki kerekes székbe, mert a helyváltoztatás egyéb módon már nem valósulhat meg. Azoknak a betegeknek, akik a felső végtagjaikat szabadon tudják használni, ideális választás az elektromos kerekesszék.

Viszont azoknak, akik felső végtagi bénulással vagy más akadályozottsággal élnek, nélkülözhetetlen a joystick által vezérelhető rendszer, amivel könnyen irányítható lesz az elektromos kerekesszék. Többféle termék közül lehet kiválasztani a leginkább megfelelőt a harmoniagyogyaszat.hu webáruházban, ahol minden kerekes szék mellett részletes leírás is szerepel.

Ezekből megismerhetőek a műszaki jellemzők, a garanciális idő, illetve az is, hogy az adott gyógyászati segédeszköz megvételét támogatja-e az Országos Egészségpénztár. Nagy segítséget jelent a beteg embereknek az elektromos kerekesszék, mivel visszaadja számukra a közlekedés szabadságát. Ha az Ön családjában is van ilyen személy, mindenképpen nézzen szét a webshop gazdag kínálatában!

Print Friendly, PDF & Email