moped

Moped nehezen járóknak

A mozgáskorlátozottság jelentős mértékben megnehezíti az érintettek életét, önállóan, segítség nélkül sehová nem tudnak eljutni. Azonban egy elektromos moped használatával a rokkant személy mozgásszabadsága megnőhet. Az eszköz úgy lett megtervezve, hogy segítse a beteg ember közlekedését házon belül és a szabadban egyaránt.

Ennek köszönhetően a mozgáskorlátozott ember nagyobb távolságot tehet meg, mint a hagyományos kerekes székkel. A smartmedical.hu webáruház termékpalettáján szereplő EL-GO 3 kerekű elektromos moped ideális választás lehet, mivel a sok jó tulajdonságával könnyíti felhasználója mindennapjait. Megfelelően kompakt és irányítható gépezet, kisméretű, a szék ülése kifordítható, így kényelmes a be- és kiszállás is.

A kezelőszervek működtetéséhez mindkét karra szükség van, ezért nehezen járóknak vagy alsóvégtag sérülteknek ajánlott elsősorban. A moped részletes leírásából, amit a weboldalon is elolvashatunk, minden információt megismerhetünk, amire csak szükségünk lehet a jó választáshoz.