körkivágó

Miért nélkülözhetetlen a körkivágó?

A csemperakás az a munkafolyamat, amit némi lelkesedéssel és pár hasznos szerszám beszerzésével sokan elvégezhetnek. Amennyiben lehetőség van rá, a szakmai segítség jól jön, de ez egyre kevésbé mérvadó, ugyanis olyan professzionális eszközök állnak rendelkezésre, amelyek bevetésével a remek végeredmény garantált.

A többféle típusban és méretben beszerezhető körkivágó kihagyhatatlan a sorból. Ennek segítségével lehetőség van egyenletes lyukakat készíteni, mindezt a csempelapok sérülése nélkül. A vákuumforrasztással vagy lézerhegesztéssel felkerült gyémánt szegmensek a körkivágó lényegi részét adják. Ez végzi a fúrás oroszlánrészét és teszi ezt magas hatásfokkal.

Választható igény szerint száraz és vizes körülmények között bevethető változat. Fontos tudni, hogy a fokozott hűtés minden esetben hozzájárul a termékek élettartamának növeléséhez. A burkolatszintezo.hu weboldalon elérhető TLS körkivágó választék igyekszik minden igényt kielégíteni, legyen szó profi mesterekről vagy lelkes barkácsolókról.