Mi mindent rejt egy bababolt?

bababolt

Bababolt

Minden baba más és eltérő ritmusú, így mindig különféle tárgyakra lesz szükségük. A tökéletes bababolt az összes anyuka és apuka igényére gondol, de mindig a picik szükségeit teszi az első helyre. Az első hónapok után, valószínűleg könnyen fog kúszni vagy mászni, majd egy bútordarabba kapaszkodva felállni. Ebben a korban nincs nagyobb móka, mint rakosgatni, elvenni, betenni, kivenni, összetörni, és így tovább. A bababolt olyan tárgyakat kínál, amelyek lefoglalják őket, zörögnek, színesek, illatosak, puhák.

Így biztosítva lesz a móka, valamint az intelligenciaszint növelése is. A kicsi intelligenciája általában szédületes ütemben fejlődik, rejtett tárgyakat talál és mindenre rámutat, ami felkeltette a figyelmét. Nem véletlen, hogy a bababolt polcain vannak takarók, illesztős játékok, stimulációs játékok, plüssállatok, puha babák, fából készült játékok. Külön érdekesség, hogy ebben a szakaszban nagyon fogja élvezni a zenét, a gesztusokat, a mondókákat és az anyanyelvét. Innen jöhet bármi, ami csörög és zörög!

Mennyi ideig használható a játszószőnyeg?

Miután bevásároltunk, jöhet az igazi izgalom! Ehhez a játszószőnyeg adja meg a tökéletes alapot, ami úgy van megtervezve, hogy egyszerre legyen és kínáljon szórakozást. Sokan úgy tartják, hogy az interaktív dolgok minden csöppséget érdekelnek, úgyhogy a szőnyegekbe is beépítik. Választhatunk a kockák és az állatok világa között, ami egy kicsit a szülő választása is, hiszen a mi tetszésünket szintén el kell nyernie. Senki sem fog olyan játszószőnyeget vásárolni, amit nem imád első látásra, azonban figyelnünk kell arra, hogy elsősorban a babának kell tetszenie.

Ha azt látjuk, hogy a fiúk vagy a lányok az autókat is imádják, akkor igazi szőnyeg-pályát is találunk. Azonban nem kell túlzásba esni, egyetlen szőnyeg elég szokott lenni, mivel ebben a korban olyan gyorsan fejlődnek, hogy azonnal a mászás és a futás fázisába lépnek. A játszószőnyeg jó pár hónapig hasznos termék, de érdemes időben megvenni a kedvencünket, hogy minél hamarabb kezdődjön a közös játék pillanata.