Aviva torna a nőknek

Mi az az Aviva módszer? Fontos tudnivalók nőknek

Rengeteg fiatal nő küszködik fájdalmas menzesszel, ami minden hónapban megkeseríti az életüket. Egyesek gyógyszeres készítményeket használnak ilyenkor, mások tűrik a fájdalmakat, pedig tulajdonképpen egyikre sem volna szükség, mert létezik egy nagyszerű metódus, amivel megszüntethetőek a kínok. Ebben is segíthet az Aviva torna a nőknek.

Az Aviva torna által kialakíthatjuk a kötődést a testünkkel, ennek speciális beszorító és ellazító gyakorlatai segítik a női szervek megfelelő működését, valamint beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. Nagyon sokat segíthet a menstruáció idején is, de nem csupán erre optimális. Elsősorban, az Aviva tornával egyensúlyba hozható a szervezet hormonháztartása, kezelhető a pajzsmirigy alul- és túlműködés, enyhíthető, sőt, meg is szüntethető a petefészek ciszta, mióma, polip vagy klimax tünete.

Gyermekre vágyó pároknak is érdemes kipróbálniuk ezt a módszert, ugyanis a gyakorlatok végzése által elősegíthető a peteérés, serkenthető az ovuláció, de oldható a petevezeték elzáródása, szűkülete, elősegíthető az átjárhatóság. Ezeken kívül, bármelyik terhes nőnél előfordulhat vetélés, ami lelkileg és testileg egyaránt megviseli az érintett hölgyet. A lelki problémákon ugyan nem képes segíteni az Aviva torna, de a magzat elvesztése után visszaadhatja az erőnlétet, illetve a módszerrel visszaszerezhető a fogamzó képesség. Léteznek külön gyakorlatsorok a terhesség alatt és után előforduló vizelettartási problémák eseteire is.

Az idősebb korosztály tagjait pedig átsegíti a menopauzával járó hormonális változásokon. Amint látható, a rendszeresen végzett Aviva torna sok egészségügyi problémát megoldhat, de kell hozzá egy jó adag kitartás. Ha Ön is szeretne jelentkezni egy tanfolyamra, azt könnyen megteheti a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül. 4 órát tart a tanfolyam, ennyi idő alatt megtanulhatjuk az Aviva gyakorlatokat, de életmódtanácsokat is kapunk az oktatótól. Tudniillik, a változáshoz az eddigi életmódunkon is módosítanunk kell, hiszen csak így érhetünk el kiváló eredményt.