Hitachi

Megannyi területen kiváló termékeket nyújt a Hitachi

Általában a szakemberek már a brand nevének hallatán tudják, hogy milyen termékekre számíthatnak. A Hitachi név számos iparágban és technológiai területen a minőség, az innováció és a megbízhatóság szinonimája. A Hitachi Corporation egy japán székhelyű multinacionális vállalatcsoport, széles körben ismert és elismert a világban az általa nyújtott sokoldalú termékeinek és szolgáltatásainak köszönhetően.

A története egészen 1910-ig nyúlik vissza, ami az első elektromos motorok gyártásával kezdődött. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlődött és bővült, elérve a különféle iparágakat, mint például az energetika, az építőipar, az egészségügy, az IT és az infrastruktúra területeket. Az ipari gépek és berendezések terén a Hitachi híres a megbízhatóságról és az innovációról.

Az építőiparban az építőgépek kiváló teljesítményük és tartósságuk miatt állnak az élen. Az ásók, rakodógépek és kotrók segítségével hatékonyabbá és produktívabbá tehetők az építési és földmunkálatok. A Hitachi az IT és az elektronika területén is fontos szereplő: számítógépek, tárolórendszerek és egyéb informatikai megoldások terén is aktív.