Masszív és hasznos kiegészítő az úszókapu

úszókapu

Uszókapu

Legyen szó családi házról vagy kisebb apartmanról, a könnyed ki- és bejárást az udvarról minden esetben okosan kell megoldani. A megfelelő védelem mellett, a kényelemre ugyanúgy érdemes adni, ezért is számít remek választásnak az úszókapu. Ez a speciális rendszer utólagosan is könnyedén automatizálható, így elég egyetlen gombnyomás és az elektronika elvégzi helyettünk a munka nehezét anélkül, hogy kiszállnánk az autóból. Napi szinten 5-10 nyitás és zárás esetén pontosan optimális terhelést kap, amivel könnyedén megbirkózik.

Az úszókapu csak a kerítés vonalában foglal el egy kevés teret így nagyon helytakarékos. Anyagát tekintve nagyon erős fémvázzal rendelkezik az úszókapu. A horganyzott bevonatnak hála. a rendszeres esőzések sem tesznek benne kárt. Bizonyos részei pedig műanyag borítást kaptak. Azon túl, hogy a beállók fontos részévé avanzsál az úszókapu, gyalogos használatra is alkalmassá válik. Komplett szettben lehet szert tenni rá, ami magába foglalja a fogadó- és vezetőoszlopot. Költségeit tekintve pedig egyértelműen megtérülő befektetésnek minősül.

Műanyag kerítés háló a belátás korlátozására

Amint sikerült teljesen körbekeríteni a lakást és már a kapu is a helyére került, akkor még hátra van némi finomítás. Bár bizonyos elemek rendkívül stílusos megjelenést nyújtanak, de a kíváncsi pillantásokat könnyedén átengedik. Ilyenkor kerül előtérbe a műanyag kerítés háló, amivel hatékony takarást tudunk biztosítani. A keritesrendszerek.hu weboldalon található olyan kivitel, amelyik 70, 80, 85 vagy majdnem teljes, 95 %-os belátás elleni védelmet kínál.

Természetesen a hatás fokozható azzal, ha több rétegben kerül felhelyezésre a műanyag kerítés háló. Egyszerűen helyére illeszthető a termék, valamint tetszés szerint alakítható, vágható utólag. A balkonok, privát terek létrehozására is tökéletesen megfelel. Mindössze masszív keretet kell készíteni, ahová stabilan rögzíthető. A műanyag kerítés háló a szelet is jól felfogja, valamint hűvösebb környezetet teremt a napsugarak megszűrésével. Használjuk ki a képességeit és élvezzük a békét, amit felépíthetünk általa!