Legyen felszerelve tetőtéri ablak sötétítő!

tetőtéri ablak sötétítő

Tetőtéri ablak sötétítő

A tetőtér beépítése az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé vált. Amíg régen nem volt ehhez megfelelő technológia, addig ma már könnyedén elvégezhető ez a feladat. A kiváló szigetelés kiváló mértékben biztosított, aminek következtében a hőmegtakarítás magas szinten megvalósítható.

A tetőtéri ablak sötétítő, többek között ebben is kulcsfontosságú szerepet játszik. Tévedés azt hinni, hogy kizárólag az ablak kerete és üvegrésze az, ami professzionális technológiai fejlesztés keretében készül el. A különféle kiegészítők segítségével maximalizálható ugyanis a nyílászárók hatékonysága. A tetőtéri ablak sötétítő ennél fogva gyorsan megtérülő befektetés.

Azon túl ugyanis, hogy lezárt állapotában kint tartja a fényt, a hátoldalán még található egy alupigmentált réteg, ami a fűtésből keletkező hő visszatartásában játszik szerepet. Ez a téli hónapokban lassabban engedi meg a lakás kihűlését. A tetőtéri ablak sötétítő egyszerű felszerelhetőségével a szakemberek, valamint tulajdonosok kedvence. Tudjunk meg róla többet a termotech.hu weboldalon!