lábas

Lábas márvány bevonattal

Sokféle ételt készítünk egy konyhában, amihez kisebb edényre van szükségünk, ezért jó, ha van készleten kisebb és nagyobb méretű ezekből. Egy csinos lábas a pörkölt elkészítéséhez optimális, de egyéb finomságok szintén előállíthatóak benne.

Ugyanakkor előfordulhat, hogy főzés közben megcsörren a telefon, csengetnek és akkor nem tudunk ugyanúgy figyelni az ételre, így az lekozmálhat. Ezt a bosszúságot elkerülhetjük egy márvány bevonatú lábas alkalmazásával. Az edenyshop.hu webáruházban kapható Berlinger Haus Burgundy Metallic Line magas edény amellett, hogy praktikus, még rendkívül szép színű is. Gyönyörű burgundy piros, anyaga kovácsolt alumínium és 3 rétegű márványbevonattal van ellátva.

Természetesen, ez csak egyetlen darab a széles termékpalettáról, a teljes felhozatalt megtekinthetjük a weboldalon. Akár ajándékba is adható egy elegáns lábas, hiszen mindegyik háziasszony örülne egy szép darabnak. Ráadásul bármilyen alkalomra átnyújtható és biztosan nem fog a szekrény legalján, kihasználatlanul maradni.